Hogyan segíti a méhpempő a teherbeesést

 

Tudományosan igazolt tény, hogy a tiszta méhpempő növeli mind a nők mind pedig a férfiak termékenységét...

Mit tehet a tiszta méhpempő, hogy a várva várt gyermekáldás minél hamarabb bekövetkezzen?

Hogyan lehet hatással egy méhek által készített termék a gyermeknemzésre, a meddőség legyőzésére, a női ciklus szabályozására, a hormonok egyensúlyozására, a férfiak hímivarsejt számának növekedésére vagy éppen azok mozgékonyságára? 

A tiszta méhpempő a nőknél növeli a luteinizáló hormonok szintjét, melyek az ovulációt segítik elő. Az életkor előrehaladtával teljesen normális, hogy ezen hormonok csökkennek a szervezetben, így 35 év felett a méhpempő szedése mindenképp segítség lehet.

A méhpempő B-vitamin komplex, mely vitamincsoport felel a progeszteron és ösztrogén szint egyensúlyának megteremtésében és fenntartásában.

A méhpempő jelentős mennyiségű folsavat is tartalmaz, mely feltétlenül szükséges a megtermékenyített petesejt beágyazódásához. 

Továbbá a méhpempő védi és erősíti a petesejtet, ezzel is segíti mind a megtermékenyítést, mind pedig a terhesség fenntartását.

A tiszta méhpempő a férfiaknál növeli a tesztoszteron szintet a vérben, normalizálja a prosztata működését, impotencia vagy meddőség leküzdésére alkalmas lehet. Továbbá kísérletekkel igazolták, hogy a méhpempő növeli a spermák számát (arginin és folsav tartalma miatt) és mozgékonyságát. 

A méhpempő rendszeres szedésével csökken a stressz a szervezetben, a kiegyensúlyozott, nyugodt boldog lelki állapot szintén segíti a megtermékenyülést.

Érdemes a méhpempő szedését elkezdeni már a tervezett teherbeesés előtt néhány hónappal, hogy a szervezet feltöltődhessen vitaminokkal és felkészülhessen az új feladatok ellátására.

Gyermeknemzés céljára ajánlott a méhpempőt a pár mindkét tagjának napi 1-2 grammjával fogyasztani. Szünetet nem kell tartani. A terhesség alatt is szedhető a méhpempő, amennyiben a kismamának nem okoz bevétele kellemetlen érzetet.

Érdemes odafigyelni arra, hogy ha a női ciklus rendszertelen, vagy valamilyen nőgyógyászati okra vezethető vissza a teherbeesés elmaradása, akkor előbb ezzel a problémával kell és érdemes foglalkozni.

Rendszertelen ciklus esetén szintén segít a méhpempő, de ilyenkor adagolásában eltérünk a fent leírtaktól. Menzesz első napján kezdjük a pempő szedését, 28 napig, majd 28 nap szünet után ismét szedjük 28 napig. Így szervezetünket rábírjuk a megfelelő hormonális működésre.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
16.800 Ft
14.990 Ft
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
2.190 Ft
2.190 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Hársméz
Hársméz
2.690 Ft
2.690 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Méhpempő 200 gramm
Tiszta Méhpempő 200 gramm
33.600 Ft
23.990 Ft
Méhkenyér
Méhkenyér
12.990 Ft
12.990 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést