Teherbeesés méhpempővel

Segítheti a tiszta méhpempő a teherbeesést?

Kutatási eredmények azt igazolják, hogy a méhpempő  rendszeres szedése nagy mértékben növeli a teherbeesést. Főleg ha a pár mindkét tagja szedi.... 

Számos különböző "szuper élelmiszer" létezik, amelyek bizonyítottan nagy hatékonysággal járulnak hozzá a termékenységhez, de a méhpempő az összes közül a leghatékonyabbnak bizonyult. Fontos kiemelni, hogy a tiszta termelői méhpempő olyan étrendkiegészítő, mely mesterséges és ezáltal káros anyagot nem tartalmaz.

A tiszta méhpempő aminosavakban, 10-HDA savban, acetilkolinban, lipidekben, nyomelemekben, vitaminokban és fehérjékben gazdag természetes anyag.

A tiszta méhpempő tartalmaz A vitamint, B komplex vitamint (beleértve a folsavat és az inozitot), C, D és E, valamint bőséges mennyiségű vasat és kalciumot valamint egyéb ásványi anyagok.

A tiszta méhpempő acetillkolint is tartalmaz, amely az idegi üzenetek sejtig történő továbbításához szükségesek. A szervezet megfelelő acetilkolin szintje a terhesség során létfontosságú a magzat agyának kifejlődéséhez. Továbbá segít megőrizni a sejthártya épségét, részt vesz a sejtstruktúrák és sejtfunkciók megőrzésében is.

Úgy tartják, hogy  tiszta méhpempő legfontosabb terápiás összetevője a 10-HDA sav, mivel bizonyítottan tumorellenes hatású.

Mivel a tiszta méhpempő sokféle tápanyagot tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a megfelelő egészségügyi és szervi funkciókhoz, nagyon könnyű belátni, hogyan segítheti a termékenységet.

A jó minőségű tiszta, termelői méhpempő rendszeres fogyasztása segít a hormonok egyensúlyának megteremtéséhez, támogatja az endokrin rendszert. Ez kiváltképp fontos azoknak a nőknek, akik valamilyen hormonális egyensúlyhiányban szenvednek.

2007-ben egy Japánban közzétett tanulmány szerint a tiszta méhpempő serkenti az ösztrogéntermelést a szervezetben, mely hormon elengedhetetlenül fontos a csontképződéshez és génexpresszióhoz, valamint létfontosságú az egészséges menstruációs ciklus szempontjából.

Tehát a tiszta méhpempő segít a hormonális egyensúlyhiány okozta termékenységi problémák megoldásában.

A kutatási eredmények alapján nagyobb eséllyel jön létre a megtermékenyítés, ha nem csak a nők, hanem a férfiak is szedik a méhpempőt.

Egy másik kísérlet során, melyet Dr. Abdelhafiz A. és J. Muhammad pubblikáltak 2008-ban leírásra került, hogy a méhpempő mézzel elkeverve szintén hatásos a teherbeeséshez. Kísérleteik alkalmával méhpempőt mézzel keverték el 1:2 arányban és 5 ml-t intravaginálisan alkalmaztak. Azt tapasztalták, hogy a kontrollcsoporthoz képest 8,1%-al nőtt a teherbeesések száma.

 

Hogyan segíti a méhpempő a teherbeesést nőknél:

  • védi és erősíti a petesejteket,
  • szabályozza az ovulációt, így könnyebb tervezni,
  • védi a petesejtet a káros hatásoktól,
  • jelentős folsav forrás, mely a megtermékenyített petesejt beágyazódásához nélkülözhetetlen,
  • növeli a szervezet progeszteron szintjét, mely segít a terhesség fenntartásában

 

Hogyan segíti a méhpempő a nemzést a férfiaknál:

  • növeli a vér tesztoszteron szintjét,
  • serkenti a hímivarsejtek termelődését,
  • növeli a spermiumok számát,
  • védi a hímivarsejteket a káros hatásoktól,
  • növeli a hímivarsejtek mozgékonyságát,
  • természetes potencianövelő

 

 

 

Forrás:

http://healthywithhoney.com/royal-jelly-and-fertility/

http://www.advbiores.net/

Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
16.800 Ft
14.990 Ft
Méhkenyér
Méhkenyér
12.990 Ft
12.990 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
2.190 Ft
2.190 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Méhpempő 200 gramm
Tiszta Méhpempő 200 gramm
33.600 Ft
23.990 Ft
Hársméz
Hársméz
2.690 Ft
2.690 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést